2009. szeptember 8., kedd

Luxus Fogászat Budapesten

Dental Number One esztétikai fogászat Budapest 2009. januárjában azzal a céllal nyitott, hogy minden kedves Páciensünknek minőségében magasabb szintű kezeléseket-szolgáltatásokat nyújtsunk a fogászat, fogorvoslás területén, mint versenytársaink.

Fogorvos munkatársaink leginkább szakmai maximalizmusunkkal próbálnak kitűnni. Ezen felül várótermünket és fogorvosi rendelőinket a lehető legbarátságosabbá szerettük volna tenni - amennyire ez egy fogászatnál lehetséges. Éppen ezért berendezéseink és a legmagasabb színvonalú szakmai felszereltségünk célja: legkevésbé se emlékeztesse Önt a régi, negatív élményeket okozó fogászatokra. Műszereink és fogászati anyagaink a 2008-as év (német, amerikai, japán, svájci, svéd...) legjobb fogászati csúcsmodelljei, legmegbízhatóbb kifogástalan fogorvosi termékei. Csak a legújabb és leginkább nemzetközileg elismert minőségű fogorvosi felszereléseket használjuk, elavult fogászati technológiákat, elmaradott fogorvosi anyagok használatát mellőzzük.

Célunk, hogy fogászatunk a városban (Budapest) az elsők között legyen, mint azt a szlogenünk is jelzi: Dental Number One esztétikai fogászat Budapest - Fogápolásban az első.

További infó: http://www.dentalnumberone.com