2009. október 16., péntek

Pókerkarrier építés gyorsan és biztosan


A pokerkarrier.hu legideálisabb oldal ahhoz, hogy kipróbáld ezt a manapság olyan népszerű játékot. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött úgy döntöttem megosztom a tudásom és leírom milyen lépcsőkön haladnék ha most kezdeném az online pókert.

A legtöbb játékos nem szeretné azonnal a saját pénzét kockáztatni, tehát kezdésnek olyan lehetőséget ajánlok ahol valamelyik pókeroldal ingyen kezdőtőkét ad nekünk. Ezekhez általában egy pókerkvízt kell megoldani és kapunk 50$-t a pókerszámlánkra. Így befizetés nélkül játszhatunk valódi pénzben. Egyetlen hátulütője az, hogy igen sokat kell játszanunk, hogy kiutalhassuk a pénzt.

Amint valaki összegyűjtött legalább 100$ pókertőkét (akár az ingyen kezdőtőkével akár saját tőkéből) annak azt ajánlom használja ki a legjobb első befizetéses bónuszokat. Ezek a legjobb bónuszok ezért ezekből egy póker bónusz toplistát is készítettem ami természetesen folyamatosan frissül.

Aki betartja a honlapon található irányelveim és játszik napi 4-5 órát az fél éven belül elérhet akár egy 1000$-os átlagos havi keresetet. Azután persze a határ a csillagos ég.

Igaz ahhoz, hogy valakiből profi pókerjátékos váljon nem elég a legjobb lehetőségek ismerete. Meg kell tanulni egy nyerő stratégiát és azt szigorúan be is kell tartani. Ehhez ajánlom a honlapon található stratégiai részleget, az általam írt póker cikkeket és a fórumot ahol szívesen válaszolunk a felmerült kérdésekre kielemzünk kérdéses leosztásokat.

Sok szeretettel várunk minden új vagy régi játékost aki pokerkarrier.hu baráti közösségével együtt szeretné építgetni a pókerkarrierjét.